Humanitarne aukcije

Novac koji se prikupi ovim putem biće dalje korišćen za humanitarne akcije i dalji rad Udruženja. Želimo da ostanemo nezavisno udruženje građana ali isto tako želimo da povećamo aktivnosti i omogućimo dobrim idejama i ljudima da dođu do izražaja. Ovo možemo ostvariti jedino uz određeni budžet i finansije prikupljene kroz dobrovoljne priloge. Rad sa finansijama će biti kao i do sada transparentan i javan.

Veoma nam je važno da razumete pravila po kojima će se odvijati sve aktivnosti na ovoj platformi. Pre postavljanja Vaše aukcije ili licitacije nekog predmeta pročitajte pravila humanitarnih aukcija da ne bude nesporazuma i neprijatnih situacija.

Platforma humanitarnih aukcija se nalazi na našem poddomenu https://clanstvo.futoskainicijativa.com . Svi vi koji ste kreirali ranije nalog na ovom poddomenu, te iste pristupne podatke možete koristiti na ovoj platformi.

Ukoliko imate želju da nam pomognete u realizaciji ove inicijative i učestvujete u aktivnostima, pišite nam. Imajte strpljenja i razumevanja za nepredviđene situacije jer ovo što radimo je dobrovoljna aktivnost sa naše strane.

Sve aktivnosti i nove aukcije biće direktno povezane sa telegram aplikacijom i telegram kanalom udruženja. Zapratite naš telegram kanal.

×