Početna NEAKTIVNA

Ove stranice ćemo koristiti za informisanje naše zajednice i biće informativni deo Udruženja.

Rad udruženja će se sastojati iz dva dela: INFORMATIVNOG (futoskainicijativa.com) i OPERATIVNOG (clanstvo.futoskainicijativa.com)

USPEH I RAZVOJ jednog mesta zavisi kako od ljudi tako i od organizacije. Organizaciju našeg Udruženja ćemo graditi na našem serveru i ovim stranicama. Sve predloge, probleme, angažovanje, akcije, izveštaje, obaveštenja i još mnogo toga vezanog za naš Futog kreiraćemo zajedno. Kao pojedinci radimo za svoje domaćinstvo a kao zajednica radimo za naše mesto. Uspešnim razvojem i izgradnjom Futoga povećaćemo  razvoj svakog domaćinstva.

Registrujte se na clanovi.futoskainicijativa.com i učestvujte u stvaranju zajednice.

Svi registrovani korisnici biće u mogućnosti da iznose svoje predloge za unapređenje mesta, aktuelne probleme, da se angažuju i komentarišu. Ovo će biti u delu za diskusije na forumu.

Pristup javnim grupama u zavisnosti od vašeg interesovanja i želje za angažovanjem.

Članovi Udruženja će imati pristup operativnim stranicama i timovima , direktno učestvovanje u donošenju odluka, mogućnost raspolaganja finansijama u skladu sa pravilnikom i vođenju dogovorenih inicijativa.

Tražimo najbolje predloge, inicijative, projekte, pojedince, preduzetnike i sve ono što će naš Futog učiniti boljim mestom.