DOM JE TAMO GDE VAM JE SRCE.

Dom deda Čede je u ulici Branka Radičevića broj 13 i on ne želi da ga napusti.  Deda Čeda je nevidljiv za naš sistem, bez ikakvih primanja. Rođen je 1948 god. Sa svojih 72 godine živi u kući koja bukvalno može da se sruši na njega svakog trena. Dana 28.05.2020 smo Mihalj Martinec i ja u prisustvu najbližih komšija Olivera Stupar i baka Slobodanke napravili jedan mali sastanak sa deda Čedom. Obišli smo njegov dom i dvorište. Naš predlog o kupovini kamp prikolice koja bi bila parkirana u dvorištu  je prihvatio i deda Čeda. U kamp prikolici bi mogao da vodi koliko toliko pristojan život.

Ovom prilikom pozivamo sve Futožane i ljude dobrog srca da probamo skupiti budžet od 900eur ili 105,500.00 dinara . Kamp prikolicu koju bismo kupili bila bi u vlasništvu Udruženja a ustupljena deda Čedi na korišćenje dokle god bi za tim postojala potreba. Nabavku kamp prikolice bismo probali realizovati u Nemačkoj jer su mnogo veće šanse za nabavku pristojne i opremljene kamp prikolice. Ukoliko nam ovo ne pođe za rukom nabavku ćemo obaviti kod nas u Srbiji.

Komplet izveštaj o tome šta je urađeno ćemo objaviti nakon što uspešno realizujemo još jednu, za sada najveću,  humanitarnu akciju ” Futožanima od Futožana”.

Donacije sa svrhom uplate” Za kamp prikolicu” možete uplatiti na:

DINARSKI: 340-11022527-37 ; DEVIZNI: 340-10037677-64

×